Sponsoring

Sponsor worden van het NHJO?

In haar bijna 60-jarig bestaan heeft het NHJO meer dan 450 concerten gegeven en ongeveer 2000 jonge en talentvolle musici letterlijk en figuurlijk een podium geboden voor hun verder muzikale en culturele ontwikkeling.  Voormalige orkestleden hebben de weg gevonden naar conservatoria en professionele orkesten. En met twee concertseries per jaar weet het NHJO steeds weer een groeiend enthousiast publiek te bereiken.

We willen dat dit zo doorgaat. Door sponsoring kunt u het NHJO hierin steunen én kan het ook voor de sponsor aantrekkelijk zijn door de vele mogelijkheden aan tegenprestaties die het orkest te bieden heeft. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan vermelding in het programmaboekje, website en op het PR- en reclamemateriaal, vrijkaarten voor de concerten en speciale ontvangsten voor uw en uw gasten. Uiteraard zijn er natuurlijk nog andere vormen van financiële ondersteuning mogelijk, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen. De mogelijkheden en voorwaarden lichten wij graag in een gesprek toe.

Het NHJO kan voor uw bedrijf een prima visitekaartje betekenen. Het NHJO heeft stijl, kwaliteit en een enorm enthousiasme. Het kan zeer aantrekkelijk zijn voor uw bedrijf om hier gebruik van te maken:

  • Uw naamsbekendheid onder de doelgroepen wordt vergroot. Het NHJO heeft een zeer breed publiek: veel jongeren, waaronder uiteraard ook de orkestleden gerekend moeten worden, maar ook ouders, familieleden en andere liefhebbers van klassieke muziek.
  • Het imago van het te sponsoren project wordt gebruikt om het eigen imago te versterken. Het NHJO heeft een goede naam in Noord-Holland en daarbuiten. Het vaak wat serieuze imago rond klassieke muziek gaat samen met de jonge, enthousiaste uitstraling van het jeugdorkest.
  • Door sponsoring kan uw bedrijf nieuwe doelgroepen bereiken. Orkestleden zijn veelal hoog opgeleide jongeren uit heel Noord-Holland.
  • Als onderdeel van het onderhouden van in- en externe relaties. Met relaties een concert bijwonen van het door uw bedrijf gesponsorde NHJO is een uitstekende manier om te laten zien waar u met uw bedrijf voor staat. De plannen van het NHJO zijn ambitieus. En terecht, want het orkest heeft heel wat te bieden aan sponsors. Daarbij wordt niet alleen naar de grote sponsors gekeken. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de mogelijkheden voor kleine ondernemers om zich te profileren. Daarmee wil het orkest een brede basis leggen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met sponsoring NHJO.

Drukbedrijf ondersteunt het Noordhollands Jeugdorkest met drukwerk. Zo laten wij er bijvoorbeeld onze flyers drukken.

Reacties

Geef een antwoord