Vriendenstichting

Vriendenstichting

De Stichting Vrienden van het Noordhollands Jeugdorkest opgericht in 1997 om het bestuur van het NHJO financieel en praktisch bij te staan.

Instrumentarium

Het NHJO beschikt over een eigen instrumentarium: slagwerk en minder gangbare strijk- en blaasinstrumenten. De Stichting Vrienden van het NHJO is eigenaar van dit instrumentarium. Zij zorgt voor aanschaf, onderhoud, verzekering en uitleen aan orkestleden (waar van toepassing). In overleg met dirigent en orkest zorgt de Vriendenstichting dat het instrumentarium aansluit bij de behoeften van het orkest.

Donateurs

Donateursbijdragen vormen de hoofdmoot van de financiële armslag van de Vriendenstichting. Een belangrijk deel gaat naar het instrumentarium, maar de Vrienden ondersteunen ook bijzondere activiteiten als een buitenlandreis, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid

Wij heten u graag welkom als nieuwe donateur. Meer informatie of aanmelden? Klik hier.

Adverteren

Met een advertentie in ons programmaboekje bereikt u per concertserie zeker 400 muziekliefhebbers terwijl u tegelijkertijd ons orkest steunt. Per concertserie kost een advertentie €100. Bent u geïnteresseerd, stuur een berichtje naar vrienden@nhjo.nl.

Geluidsopnamen

Van elk concert worden geluidsopnamen gemaakt. CD’s worden op aanvraag geleverd en kunnen meteen na afloop van de concertserie besteld worden. Een CD kost €16,50 inclusief verzendkosten. Uw bestelde CD wordt thuisgestuurd. Vergeet niet uw adres op te geven, bij voorkeur per mail: vrienden@nhjo.nl. Worden ze afgehaald tijdens de repetities, dan betaalt u €15.

Vrijwilligers

Lees hier over de onmisbare hulp van vrijwilligers, die wordt gecoördineerd vanuit de Vriendenstichting.

Nieuwsbrief

U kunt u zich met onderstaand formulier naast deze pagina abonneren op onze gratis digitale nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte van het reilen en zeilen van het orkest en informeren u tijdig over de geplande concerten.

Recente nummers van de nieuwsbrief kunt U ook hier online lezen.