Vrijwilligers

Vrijwilligers

De Vriendenstichting coördineert de inzet van vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via vrienden@nhjo.nl. We gaan dan met elkaar in gesprek over de manier waarop we je betrokkenheid het beste kunnen vormgeven zodat we er allemaal blij van worden.

Keukenploeg

Wie af en toe begeleider wil zijn bij een repetitie of een zomer/winterkamp kan altijd terecht bij de keukenploeg. Je werkt minimaal in tweetallen en zorgt voor koffie/thee/koekjes tijdens de pauzes. Ook bewaak je de veiligheid en je voorkomt dat ongewenste bezoekers de repetitie verstoren. Verder ben je vraagbaak voor de orkestleden en zorgt voor pleisters en paracetamolletjes waar nodig. Het is een hele leuke manier om betrokken te zijn bij de gang van zaken in het orkest. Aanmelden kan via vrienden@nhjo.nl.

Bestuur

Wil je er wat dieper induiken, dan is een bestuursfunctie misschien iets voor je. Die zijn er natuurlijk niet altijd, maar er komen toch regelmatig plekken vrij. Als je specifieke kennis of vaardigheden bezit die je graag wilt inzetten voor het orkest, dan gaan we graag met je in gesprek. Naast de formele bestuursfuncties wordt een heleboel werk verzet dat niet altijd even zichtbaar is. Kijk eens op de contactpagina.